Συσκευές & Αξεσουάρ
柿子杏仁派
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
無鹽奶油 切塊室溫軟化,多備一點塗抹用5 克
-
派皮 (冷凍),放室溫解凍,市售或自製(詳見要訣)1 張
-
高筋麵粉 灑粉用少許
-
甜柿 削皮、切片1 顆
-
黑糖1 ½ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
¼ 茶匙 乾燥迷迭香新鮮迷迭香 多備一點裝飾用1 枝
-
蘭姆酒1 大匙
杏仁派餡
-
無鹽奶油 切塊室溫軟化60 克
-
細砂糖60 克
-
蛋 打散1 顆
-
杏仁粉70 克
-
蘭姆酒1 大匙
-
杏桃果醬1 大匙
-
水1 大匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
62.5 mg
Πρωτεΐνη
12.1 g
Θερμίδες
3772.2 kJ /
902.5 kcal
Λιπαρά
43.3 g
Φυτικές ίνες
3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
156.2 g
Υδατάνθρακες
119.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
入秋養生
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν