
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nussecken
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
30 Stück
Υλικά
Teig
-
Milchreis150 g
-
Buchweizen120 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zucker70 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser150 g
-
Johannisbrotkernmehl½ TL
Belag und Fertigstellung
-
Haselnüsse400 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Wasser75 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
993 kJ /
237 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
23.8 g
Υδατάνθρακες
20 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Geburtstagstorte für Kinder
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Mirabellen-Blechkuchen
1h 30min
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Apfeltaschen
2h 40min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Fondant au Chocolat
20min
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min