
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Preiselbeer-Kompott
-
Wild-Preiselbeeren (400 g)1 Glas
-
Maisstärke10 g
-
Wasser40 g
-
Apfel ungeschält, in dünnen Scheiben1
Reiskuchen
-
Zucker60 g
-
Milch500 g
-
Safran (0,1 g)1 Dose
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Milchreis120 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier getrennt2
-
Salz1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
717 kJ /
171 kcal
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Zuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Kirschtaschen
1ωρ.
Hefezupfbrot mit Zimt
2ωρ. 10 λεπτ.
Konfetti-Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.