
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reiskuchen mit Apfel-Preiselbeer-Kompott
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Preiselbeer-Kompott
-
Wild-Preiselbeeren (400 g)1 Glas
-
Maisstärke10 g
-
Wasser40 g
-
Apfel ungeschält, in dünnen Scheiben1
Reiskuchen
-
Zucker60 g
-
Milch500 g
-
Safran (0,1 g)1 Dose
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Milchreis120 g
-
Butter zum Einfetten
-
Eier getrennt2
-
Salz1 Prise
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
717 kJ /
171 kcal
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Glutenfrei
62 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Glutenfrei
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2h 30min
Küken-Amerikaner
2h 30min
Geburtstagstorte für Kinder
2h
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1h 30min
Mirabellen-Blechkuchen
1h 30min
Dreh-dich-um-Kuchen
1h 50min
Apfeltaschen
2h 40min
Quark-Hefe-Kuchen
1h 20min
Fondant au Chocolat
20min
Möhren-Apfel-Kuchen
1h 30min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2h
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2h 30min