
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandelecken (Nussecken)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
72 Stück
Υλικά
Teigboden
-
Zucker100 g
-
Weizenmehl, glatt350 g
-
Butter kalt, in Stücken200 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
Belag und Fertigstellung
-
Mandeln450 g
-
Butter in Stücken180 g
-
Zucker150 g
-
Schlagobers40 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Marillenmarmelade falls gewünscht mit etwas Rum verrührt4 EL
-
dunkle Schokolade in Stücken200 g
-
Kokosfett (προαιρετικό πεδίο)1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
121 kcal /
508 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Festmahl
32 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Frohe Weihnacht
24 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Linzer Torte
1 Std.
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min
Kirschkuchen mit Vanillecreme
4 Std. 45 Min
Heidelbeer-Brombeer Muffins
40 Min
French Toast mit Melanzanichutney
4 Std. 45 Min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1 Std.
Oster-Cupcakes
1 Std. 10 Min
Brownies
1 Std.