
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hefezupfbrot mit Zimt
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
30 Scheiben
Υλικά
-
Zucker300 g
-
Zimtstange (ca. 6 cm)1 Stück
-
Milch375 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten750 g
-
Butter sehr weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten150 g
-
Salz¾ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
743 kJ /
178 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
29 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Finessen 2/2016
26 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Rock deinen Ofen!
20 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPoffertjes
1ωρ. 30 λεπτ.
Butterkuchen mit Vanillecreme
2ωρ. 30 λεπτ.
Dubai Rolls
3ωρ.
Kirschtaschen
1ωρ.
Konfetti-Cookies
1ωρ. 30 λεπτ.
Holunder-Apfel-Streuselkuchen
2ωρ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Dänische Hefeknoten
1ωρ. 30 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Dinkel-Schoko-Waffeln mit Karamellsauce
45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Haselnuss-Kirsch-Muffins (zuckerfrei)
2ωρ.