泰式打抛猪肉手卷

泰式打抛猪肉手卷

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
10 人份

Υλικά

  • 蒜头
    10 克
  • 新鲜辣椒 ,去籽切小段
    1 根
  • 15 克
  • 猪肉肉糜
    300 克
  • 泰式辣酱
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 酱油
    15 克
    15 克 生抽
  • 胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 九层塔 ,取叶片切碎,多留几片完整叶片装饰用
    5 - 6 根
  • 米酒
    1 汤匙
  • 冰激凌甜筒
    10 个
  • 卷心菜 ,洗净擦干,切细丝
    2 - 3 片
  • 泰式甜辣酱 ,沾食用
    适量
  • 新鲜罗勒叶
    1 - 2 片

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 205 kcal / 859 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 11.4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων