
Συσκευές & Αξεσουάρ
Piadina uit Emilia Romagna
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
2711 kJ /
648 kcal
Πρωτεΐνη
24.5 g
Υδατάνθρακες
67 g
Λιπαρά
33.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Pitabrood
2 Std.
Brood met olijven
2 Std. 20 Min
Knapperig brood
Keine Bewertungen
Glutenvrij Brood
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Moutbrood
Keine Bewertungen
Tosti met cottage kaas
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Cashew brood wentelteefjes
Keine Bewertungen