
Συσκευές & Αξεσουάρ
Piadina uit Emilia Romagna
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porties
Υλικά
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
2711 kJ /
648 kcal
Πρωτεΐνη
24.5 g
Υδατάνθρακες
67 g
Λιπαρά
33.2 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGlutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία
Chocolade babka
3ωρ.
Appel-notenbrood
1ωρ. 25 λεπτ.
Curry-wortelbrood
1ωρ. 5 λεπτ.
Paashaas apero-hapjes
Καμία βαθμολογία
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1ωρ. 15 λεπτ.