Piadina uit Emilia Romagna

Piadina uit Emilia Romagna

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 porties

Υλικά

Deeg
  • melk
    250 g
  • reuzel
    100 g
  • meel
    500 g
  • instantgist in poeder
    2 tl
  • zout (2 afgestreken theelepels)
    10 g
Vulling
  • Squacquerone kaas
    250 g
  • rucola
    100 g
  • zout
    1 snuifje
  • parmaham , in plakjes
    150 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 2711 kJ / 648 kcal
Πρωτεΐνη 24.5 g
Υδατάνθρακες 67 g
Λιπαρά 33.2 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων