
Συσκευές & Αξεσουάρ
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
ui , in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
spek , in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogde eekhoorntjesbrood , in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende , in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
volle melk600 g
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (1/2 cm)1000 g
-
boter20 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
3157 kJ /
754 kcal
Πρωτεΐνη
54.8 g
Υδατάνθρακες
47.4 g
Λιπαρά
39.8 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Καμία βαθμολογία
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία