Runderragout met aardappelen

Runderragout met aardappelen

3.5 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties

Υλικά

  • meel
    30 g
  • rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)
    700 g
  • ui in stukken (3 cm)
    140 g
  • selder in stukken (3 cm)
    100 g
  • teentje knoflook
    ½
  • gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • boter
    40 g
  • droge witte wijn
    100 g
  • tomatenpuree
    30 g
  • wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)
    200 g
  • gedroogde laurierbladeren
    2
  • verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
    1 takje
  • vleesbouillon huisgemaakt
    300 g
    1 vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), huisgemaakt
  • zout
    1 afgestreken tl
  • aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)
    400 g

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 301 kcal / 1259 kJ
Πρωτεΐνη 30.4 g
Λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 20.7 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων