
Συσκευές & Αξεσουάρ
Runderragout met aardappelen
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
meel30 g
-
rundsvlees in blokjes ( ongeveer 2 cm)700 g
-
ui in stukken (3 cm)140 g
-
selder in stukken (3 cm)100 g
-
teentje knoflook½
-
gedroogd eekhoorntjesbrood 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt50 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
boter40 g
-
droge witte wijn100 g
-
tomatenpuree30 g
-
wortelen in schijfjes of in stukken (2 cm)200 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
verse tijm waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 takje
-
vleesbouillon huisgemaakt300 g
-
zout1 afgestreken tl
-
aardappelen in blokjes (ong. 2 cm)400 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
301 kcal /
1259 kJ
Πρωτεΐνη
30.4 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
20.7 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gevarieerd koken elke dag
52 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen