
Συσκευές & Αξεσουάρ
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Biskuit
-
Eier5
-
Feinkristallzucker120 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
neutrales Öl (z. B. Sonnenblumenöl)15 g
-
Weizenmehl, griffig80 g
-
Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)1 Päckchen
-
Backpulver½ TL
-
Marillenmarmelade80 g
-
Haselnusskrokant100 g
Topfencreme
-
Gelatineblätter5
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt750 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst nach Geschmack2 - 3 EL
-
Rum1 EL
-
Naturjoghurt250 g
-
Magertopfen250 g
-
Staubzucker nach Geschmack30 - 40 g
-
Erdbeeren halbiert350 - 500 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
449 kcal /
1877 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
28.5 g
Υδατάνθρακες
38 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3 Std.
Lila Kuhflecken-Kuchen
5 Std.
Giant Cookie for 2
30 Min
Mohnblume
2 Std. 20 Min
Mandelblätter
50 Min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2 Std.
High Protein Cheesecake
8 Std.
Kirschenstrudel
1 Std. 45 Min
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.