Topfenstrudel

Topfenstrudel

4.6 106 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
12 Portionen

Υλικά

Strudelteig (für 2 Strudel)
  • Weizenmehl, glatt
    300 g
  • neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Wasser lauwarm
    150 g
  • Apfelessig
    1 EL
  • Salz
    1 Prise
Topfenfülle
  • Semmelwürfel
    150 g
  • Eier getrennt
    4
  • Zucker
    200 g
  • Salz
    1 Prise
  • Butter in Stücken
    85 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    40 g
  • Topfen, 20% Fett
    1000 g
  • Sauerrahm
    250 g
  • Vanillepuddingpulver (für 0,5 l)
    1 Packung
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL
Fertigstellung
  • Weizenmehl zum Bemehlen
  • Butter in Stücken
    100 g
  • Staubzucker zum Bestreuen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 489 kcal / 2045 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 52 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων