
Συσκευές & Αξεσουάρ
Topfengitterkuchen mit Kirschen
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
25 Stück
Υλικά
Rührteig
-
neutrales Öl etwas mehr zum Einfetten125 g
-
Weizenmehl, glatt320 g
-
Kakaopulver, ungesüßt30 g
-
Backpulver½ Päckchen
-
Eier (Größe M)5
-
Wasser40 g
-
Rum20 g
-
Zucker280 g
-
Kirschen entsteint, nach Geschmack150 - 200 g
Topfenmasse
-
Topfen, 20% Fett abgetropft500 g
-
Staubzucker60 g
-
Eier2
-
Vanillepuddingpulver½ Päckchen
-
Vanillezucker2 TL
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
201 kcal /
843 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3ωρ.
Lila Kuhflecken-Kuchen
5ωρ.
Giant Cookie for 2
30 λεπτ.
Mohnblume
2ωρ. 20 λεπτ.
Mandelblätter
50 λεπτ.
Hefeschnecken mit Sesampaste
2ωρ.
High Protein Cheesecake
8ωρ.
Kirschenstrudel
1ωρ. 45 λεπτ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.
Saure-Sahne-Plätzchen
2ωρ.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3ωρ.
Amarenakirsch-Brownies
1ωρ.