Torta al cioccolato con profiteroles

Torta al cioccolato con profiteroles

4.3 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 21ωρ.
10 porzioni

Υλικά

Bignè
  • 150 g di acqua
  • 80 g di burro a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 500 g di panna (35% di grassi) fredda
  • 1 cucchiaino di zucchero a velo
Torta al cioccolato
  • 200 g di biscotti, tipo digestive
  • 60 g di burro a temperatura ambiente e a pezzi
  • 1000 g di panna (35% di grassi)
  • 2 bustine di preparato per budino alla vaniglia
  • 250 g di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
  • 1 - 2 cucchiai di cacao amaro in polvere (προαιρετικό πεδίο)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 937.7 kcal / 3923.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.3 g
Λιπαρά 82.2 g
Υδατάνθρακες 42.5 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 49.2 g
Νάτριο 185.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων