Panna cotta alla crema al whisky

Panna cotta alla crema al whisky

3.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di panna (35% di grassi)
    320 g
  • di zucchero
    50 g
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    80 g
  • fogli di gelatina (4 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati (vedere consigli)
    4
  • di formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    120 g
  • di crema al Whisky
    80 g
  • amaretti (προαιρετικό πεδίο) piccoli
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 394 kcal / 1648 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 18 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων