
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kleine Charlotte
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
Biskuitroulade
-
Staubzucker zum Bestreuen
-
Eier6
-
Feinkristallzucker150 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, glatt150 g
-
Backpulver½ TL
-
Marillenmarmelade200 g
-
Rum1 EL
Topfencreme
-
Gelatineblätter6
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Feinkristallzucker80 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
384 kcal /
1607 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenstrudel
2 Std. 10 Min
Topfen-Marillen-Strudel
1 Std. 30 Min
Süßer Rhabarber-Auflauf
1 Std.
Süßes Brot mit Konfitüre
9 Std.
Linzer Torte
1 Std.
Latte-Macchiato-Torte
5 Std. 30 Min
Orangenplätzchen
2 Std. 10 Min
Saure-Sahne-Plätzchen
2 Std.
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3 Std.
Amarenakirsch-Brownies
1 Std.
Sonntagsgugelhupf
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Streuselkuchen
1 Std. 10 Min