
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 Stück
Υλικά
-
Milch250 g
-
frische Germ20 g
-
Zucker25 g
-
Butter in Stücken50 g
-
Weizenmehl, glatt500 g
-
Eier2
-
Salz1 Prise
-
Rum1 EL
-
Anis, gemahlen½ TL
-
Preiselbeermarmelade400 g
-
Maisstärke10 g
-
Wasser10 g
-
Butterschmalz zum Ausbacken300 - 400 g
-
Öl zum Einfetten
-
Staubzucker zum Bestreuen2 EL
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
319 kcal /
1336 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
42 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Die süßen Seiten
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3h
Lila Kuhflecken-Kuchen
5h
Giant Cookie for 2
30min
Mohnblume
2h 20min
Mandelblätter
50min
Hefeschnecken mit Sesampaste
2h
High Protein Cheesecake
8h
Kirschenstrudel
1h 45min
Orangenplätzchen
2h 10min
Saure-Sahne-Plätzchen
2h
Haselnuss-Sirup-Schnecken
3h
Amarenakirsch-Brownies
1h