Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino

Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino

4.1 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 porzioni

Υλικά

  • di uova intere
    150 g
  • di tuorli d'uovo
    30 g
  • di zucchero semolato
    200 g
  • di miele
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 pizzico
  • di farina di riso
    190 g
  • di cacao amaro in polvere
    35 g
  • di lievito in polvere per dolci
    5 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di pere fresche, a dadini
    500 g
Composizione
  • di pere sciroppate
    250 g
  • di gelatina neutra
    60 g
  • di zucchero bucaneve
    50 g
  • di cioccolato plastico
    80 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 270 kcal / 1130 kJ
Πρωτεΐνη 4.3 g
Λιπαρά 8.7 g
Υδατάνθρακες 46.6 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων