Piadina romañola

Piadina romañola

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 unidades

Υλικά

Masa
  • 250 g de leche
  • 100 g de manteca de cerdo
  • 500 g de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
  • 2 cucharaditas de levadura química en polvo
  • 10 g de sal
Terminación
  • 250 g de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
    250 g de queso crescenza
  • 100 g de rúcula
  • 150 g de jamón serrano en lonchas muy finas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 621 kcal / 2596 kJ
Πρωτεΐνη 22.26 g
Λιπαρά 31.19 g
Υδατάνθρακες 62.81 g
Φυτικές ίνες 3.35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων