
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Pfirsiche reif, ohne Haut, entkernt, geviertelt850 g
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
Holunderblütensirup150 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Θερμίδες
974 kcal /
4117 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
0 g
Υδατάνθρακες
238 g
Φυτικές ίνες
4.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Konfitüren
10 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Konfitüren
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRhabarber-Konfitüre
30 Min
Blutorangenmarmelade mit Kardamom
1 Std. 45 Min
Kokosaufstrich
15 Min
Kumquat-Karambole-Konfitüre
25 Min
Berry Curd (Beerencreme)
35 Min
Birnen-Feigen-Konfitüre
25 Min
Weiße Schokoladencreme
10 Min
Apfelstrudelcreme
25 Min
Ingwerhonig
10 Min
Glühwein-Konfitüre
20 Min
Evergreen - Stachelbeer-Kiwi-Konfitüre
20 Min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 Std.