Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Purea di albicocche
  • fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
    3
  • di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
    400 g
  • di acqua
    200 g
  • di zucchero
    125 g
Panna montata
  • di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
    300 g
  • di zucchero a velo
    40 g
  • di albicocche mature per guarnire
    fettine

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 457 kcal / 1915 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 25.8 g
Υδατάνθρακες 54.3 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων