
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 slices
Υλικά
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
434 kcal /
1816 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
21.2 g
Υδατάνθρακες
55.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Taste of Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSour Cherry and Coconut Cookies
35min
Anzac Biscuits
30min
Chocolate Bourbons
45min
Apple Parkin
1h 40min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Meringue Topped Mince Pies
55min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Nessuna valutazione
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
Nessuna valutazione
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nessuna valutazione
Little Mug Gingerbread Houses
Nessuna valutazione
Green Ombre Naked Cake
Nessuna valutazione
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Nessuna valutazione