Συσκευές & Αξεσουάρ
Fish and prawn stock
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
1 Complete Recipe
Υλικά
-
whole raw unpeeled shrimps (only heads and shells, set meat aside)200 g
-
leek sliced (3 cm)1
-
extra virgin olive oil25 g
-
water800 g
-
monkfish bones150 g
-
salt1 tsp
-
parsley2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Complete Recipe
Πρωτεΐνη
11.4 g
Θερμίδες
1270 kJ /
304 kcal
Λιπαρά
26.2 g
Υδατάνθρακες
5.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed rhubarb (300-450 g)
20 Min
Chocolate icing (ganache)
20 Min
Meat stock paste
45 Min
Choux pastry
2 Std.
Shortcrust pastry
5 Min
Pizza dough
1 Std.
Plain yoghurt in Varoma
12 Std.
Basic bread dough
5 Min
Flour from cereal grains or pulses
5 Min
Crushed ice
5 Min
Breadcrumbs
5 Min
Minced raw meat
35 Min