Roscón trenzado de brioche con avellanas

Roscón trenzado de brioche con avellanas

4.5 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 raciones

Υλικά

  • 80 g de avellanas crudas sin piel
  • 100 g de azúcar
  • 6 tiras de piel de limón
  • 8 tiras de piel de naranja
  • 120 g de leche
  • 25 g de levadura prensada fresca desmenuzada
  • 4 huevos
  • 30 g de ron
    30 g de agua de azahar
  • 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 5 g de sal
  • 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
  • 2 cucharadas de azúcar perla

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 333 kcal / 1394 kJ
Πρωτεΐνη 8.28 g
Λιπαρά 15.53 g
Υδατάνθρακες 40.18 g
Φυτικές ίνες 2.13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων