
Συσκευές & Αξεσουάρ
Johannisbeer-Mango-Konfitüre
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 Schraubgläser
Υλικά
-
Gelierzucker 2:1400 g
-
Vanilleschote½
-
rote Johannisbeeren abgezupft400 g
-
Mango, reif (ca. 2 Stück), in Stücken400 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Schraubglas
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
2823 kJ /
674 kcal
Λιπαρά
0 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Υδατάνθρακες
156 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWeintrauben-Konfitüre
30 λεπτ.
Erdbeer-Basilikum-Konfitüre
25 λεπτ.
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Toffee-Nuss-Aufstrich
15 λεπτ.
Birnenkonfitüre
20 λεπτ.
Barbecue-Sauce
40 λεπτ.
Nuss-Schoko-Aufstrich
15 λεπτ.
Aprikosenkonfitüre
1ωρ.
Persisches Pesto
5 λεπτ.
Apfel-Ingwer-Kompott
20 λεπτ.
Mirabellen-Apfel-Konfitüre
25 λεπτ.
Erdnussbutter
10 λεπτ.