
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Syllabub
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar80 g
-
ginger wine100 g
-
whipping cream250 g
Stewed Rhubarb
-
rhubarb cut in pieces (3 cm)200 g
-
sugar30 g
-
water30 g
-
candied ginger cut in small pieces, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
387 kcal /
1620 kJ
Πρωτεΐνη
1.8 g
Λιπαρά
25.3 g
Υδατάνθρακες
32.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

2017 CALENDAR
12 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Crêpes Suzette
35 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Green Smoothie Pancakes
45 λεπτ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Καμία βαθμολογία
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vegan Brownies
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.