
Συσκευές & Αξεσουάρ
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鲫鱼 约500克1 条
-
蒜头2 瓣
-
剁椒90 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
-
油100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菜适量
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
397 kcal /
1664 kJ
Πρωτεΐνη
23.5 g
Λιπαρά
29.3 g
Υδατάνθρακες
9.1 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

辣味中国
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα