 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          鲫鱼 约500克1 条
- 
          蒜头2 瓣
- 
          剁椒90 克
- 
          辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
- 
          油100 克
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          新鲜香菜适量
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1664 kJ  / 
                        397 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    