
Συσκευές & Αξεσουάρ
Heidelbeerkuchen (glutenfrei, vegan)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Sonnenblumenöl etwas mehr zum Einfetten130 g
-
Rundkornreis100 g
-
Maismehl, fein gemahlen150 g
-
Zucker150 g
-
Vanillezucker1 EL
-
Weinstein-Backpulver2 TL
-
Wasser250 g
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Heidelbeeren, frisch oder gefroren500 g
-
Staubzucker zum Bestreuen
Διατροφή ανά 1 Stücke
Θερμίδες
248 kcal /
1040 kJ
Πρωτεΐνη
2 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meine vegane Küche
61 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Meine vegane Küche
61 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTriple-Kokos-Brownies
4ωρ.
Kirschenstrudel
1ωρ. 45 λεπτ.
Weinkekse
1ωρ. 30 λεπτ.
Aprikosen-Banana-Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Kirschenmichel
1ωρ.
Vanille-Schoko-Hochzeitstorte mit Karamelldripping
48ωρ.
Schokoladen-Keks-Kuchen (glutenfrei)
50 λεπτ.
Bombardino-Kuchen
4ωρ. 30 λεπτ.
Nektarinen-Holunder-Eis
12ωρ.
Joghurt-Grießkuchen
5ωρ.
Schneller Beerenstrudel
50 λεπτ.
Orangenplätzchen
2ωρ. 10 λεπτ.