
Συσκευές & Αξεσουάρ
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 174ωρ.
6 raciones
Υλικά
Hielo perfumado
-
1000 g de agua mineral
-
1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
-
150 g de pisco
-
30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
-
80 g de zumo de limón
-
20 g de zumo de lima
-
40 g de azúcar
-
60 g de clara de huevo
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 ración
Πρωτεΐνη
1.24 g
Θερμίδες
402 kJ /
96 kcal
Λιπαρά
0.01 g
Φυτικές ίνες
0.37 g
Υδατάνθρακες
7.62 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Grandes chefs
12 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBatido de banana split
25 λεπτ.
Zumo de granada
10 λεπτ.
Licor de frutos rojos (Beerenlikör)
25 λεπτ.
Zumo de naranja y zanahoria con jengibre
5 λεπτ.
Batido de naranja, zanahoria y kiwi
5 λεπτ.
Bebida de almendra con cardamomo y azafrán
6ωρ. 5 λεπτ.
Gin-Fizz
5 λεπτ.
Smoothie de melón y kiwi
5 λεπτ.
Destornillador frappé
5 λεπτ.
Granizado de melón
5 λεπτ.
Cóctel Rossini
5 λεπτ.
Zumo de naranja, papaya y clavo
5 λεπτ.