
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
580 g
Υλικά
-
kaszy jaglanej150 g
-
płatków owsianych bezglutenowych150 g
-
nasion babki jajowatej2 łyżki
-
skrobi ziemniaczanej130 g
-
skrobi kukurydzianej130 g
-
suchych drożdży (7 g)1 opakowanie
-
cukru trzcinowego2 - 3 łyżeczki
-
soli1 łyżeczka
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
356.7 kcal /
1493.4 kJ
Πρωτεΐνη
6.7 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
78.3 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
340.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWE MĄKI
16 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1h
Dżem borówkowy
45min
Słodki sos mango z chili
50min
Sos BBQ
30min
Sos ranczerski
2h 15min
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55min
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4min
Gotowanie makaronu (TM7)
20min
Krem pistacjowy
37min
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3h 40min
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30min
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40min