Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

4.1 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
580 g

Υλικά

  • 150 g kaszy jaglanej
  • 150 g płatków owsianych bezglutenowych
  • 2 łyżki nasion babki jajowatej
  • 130 g skrobi ziemniaczanej
  • 130 g skrobi kukurydzianej
  • 1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
  • 2 - 3 łyżeczki cukru trzcinowego
  • 1 łyżeczka soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 356.7 kcal / 1493.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 78.3 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 340.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων