
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸石斑鱼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏1 条
-
葱 打结2 支
-
姜 切片10 克
-
料酒10 克
-
水 蒸煮用500 克
-
豉油皇酱汁 美善品自制30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
128 kcal /
538 kJ
Πρωτεΐνη
24.5 g
Λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα