
Συσκευές & Αξεσουάρ
洋葱番茄蒸鲳鱼
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黄甜椒40 克
-
洋葱80 克
-
蒜头2 瓣
-
油30 克
-
樱桃番茄 一切二150 克
-
番茄酱40 克
-
糖1 茶匙
-
生抽20 克
-
盐½ 茶匙
-
鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀1 条
-
料酒1 汤匙
-
水 蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
248 kcal /
1039 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
8.1 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα