 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
洋葱番茄蒸鲳鱼
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          黄甜椒40 克
- 
          洋葱80 克
- 
          蒜头2 瓣
- 
          油30 克
- 
          樱桃番茄 一切二150 克
- 
          番茄酱40 克
- 
          糖1 茶匙
- 
          生抽20 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀1 条
- 
          料酒1 汤匙
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1039 kJ  / 
                        248 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        15 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        食粤飘香
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    