Cupcake al farro, mele e nocciole

Cupcake al farro, mele e nocciole

4.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
12 pezzi

Υλικά

Ripieno mele e nocciole
  • di mele renette, sbucciate e a pezzi (2 cm circa)
    300 g
  • di nocciole sgusciate e pelate
    50 g
  • di pinoli
    30 g
  • di zucchero di canna integrale
    20 g
Impasto
  • di formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • uova
    3
  • di zucchero
    130 g
  • di farina di farro integrale
    200 g
  • di lievito in polvere per dolci
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
  • di gocce di cioccolato
    50 g
Frosting
  • di zucchero di canna
    50 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    100 g
  • di mascarpone
    250 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 362 kcal / 1515 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 22.1 g
Υδατάνθρακες 32.9 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων