Cheesecake (senza glutine)

Cheesecake (senza glutine)

4.5 21 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Base
  • 150 g di biscotti savoiardi senza glutine
  • 50 g di burro a pezzi
Crema
  • 50 g di latte
  • 2 fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
  • 50 g di zucchero
  • 250 g di ricotta fresca ben scolata dal siero
  • 250 g di mascarpone
Copertura
  • 150 g di confettura di mirtilli neri
  • 1 foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
  • fragole a fettine, per decorare

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 296 kcal / 1238 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 23.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων