
Συσκευές & Αξεσουάρ
櫻桃生乳酪塔
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
2 人份
Υλικά
櫻桃醬
-
冷凍覆盆子40 克
-
糖30 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
罐裝去核黑櫻桃 (不含汁液)160 克
餅乾底
-
奶油30 克
-
奇福餅乾50 克
生乳酪
-
鮮奶油35 克
-
糖45 克
-
明膠粉 加入3茶匙水混勻1 茶匙
-
原味優格35 克
-
檸檬汁2 茶匙
-
奶油乳酪125 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
799 kcal /
3341 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

小酒館私房菜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν