Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 rebanadas

Υλικά

  • 170 g de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
  • 65 g de trigo sarraceno en grano
  • 80 g de quinoa en grano
  • 40 g de semillas de chía
  • 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
  • 1 cucharadita de bicarbonato
  • 1 cucharadita de sal
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
  • 25 g de miel
  • 250 g de agua templada

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 135 kcal / 564 kJ
Πρωτεΐνη 3.12 g
Λιπαρά 4.26 g
Υδατάνθρακες 20.88 g
Φυτικές ίνες 2.88 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων