Sernik kajmakowy na korzennym spodzie

Sernik kajmakowy na korzennym spodzie

4.7 3.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
12 porcji

Υλικά

Korzenny spód
  • herbatników połamanych na kawałki
    250 g
  • korzennej przyprawy do piernika
    1 czubata łyżeczka
  • masła pokrojonego na kawałki
    80 g
Masa serowa
  • cukru
    100 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    70 g
  • twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
    800 g
  • masy kajmakowej podzielonej na kawałki
    300 g
  • jajka
    4
  • mąki pszennej
    20 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
Polewa kajmakowa
  • orzechów pekan
    60 g
    60 g orzechów włoskich, łuskanych, połówek
  • masy kajmakowej podzielonej na kawałki
    250 g
  • mleka
    20 g
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego (προαιρετικό πεδίο)
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 513 kcal / 2148 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 23.6 g
Υδατάνθρακες 56.1 g
Φυτικές ίνες 0.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων