
Συσκευές & Αξεσουάρ
时蔬鲑鱼佐芒果酱
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
鲑鱼、胡萝卜和扁豆
-
红辣椒粉½ - 1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
豆蔻粉1 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
去皮鲑鱼鱼排 (每片150-180克,厚4厘米)4 片
-
胡萝卜 (约0.2厘米)200 克
-
新鲜扁豆 ,切半250 克
芒果酱汁
-
芒果 ,只取果肉(约3厘米)250 克
-
白兰地50 克
-
咖喱粉1 茶匙
-
水300 克
-
稀奶油100 克
-
原味酸奶120 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鲜欧芹 (προαιρετικό πεδίο) ,取叶,装饰用1 支
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
513 kcal /
2144 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
18 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα