 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
纸包沙丁鱼配四季豆色拉
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
纸包沙丁鱼
- 
          新鲜整条沙丁鱼,去内脏 (每条70-80克)(见变化)8 条
- 
          特级初榨橄榄油 抹油用
- 
          盐4 小撮
四季豆色拉
- 
          蛋2 颗
- 
          水500 克
- 
          500 克 冷冻四季豆, ,切块四季豆500 克
- 
          小番茄 切半250 克
- 
          葱 切丝80 克
- 
          特级初榨橄榄油40 克
- 
          醋15 克
- 
          盐2 - 3 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1504 kJ  / 
                        360 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        10 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    