 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
炖眉豆与小鱿鱼
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          洋葱 切块120 克
- 
          蒜头1 瓣
- 
          特级初榨橄榄油40 克
- 
          500 克 罐头番茄熟番茄 切块500 克
- 
          番茄泥(浓缩)15 克
- 
          综合蔬菜 (如:胡萝卜,京葱,西芹),切片(1厘米)370 克
- 
          甜红辣椒粉1 汤匙
- 
          盐1 茶匙
- 
          现磨胡椒粉1 小撮
- 
          350 克 干燥绿扁豆, ,洗净沥干眉豆,干 浸泡4小时(见要诀)350 克
- 
          水350 克
- 
          1 蔬菜高汤块蔬菜高汤酱1 满茶匙
- 
          1000 克 生鱿鱼圈, ,新鲜或解冻小鱿鱼 洗净,新鲜或解冻1000 克
- 
          盐 多备一些给鱿鱼
- 
          现磨胡椒粉 多备一些给鱿鱼
- 
          特级初榨橄榄油 多备一些
- 
          鲜榨柠檬汁 (προαιρετικό πεδίο)20 克
- 
          香菜 (προαιρετικό πεδίο) 切碎
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        32 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1339 kJ  / 
                        320 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        22 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    