
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜猪肉蒸饺
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 个
Υλικά
饺子皮
-
油 ,多备一些抹油用
-
水150 克
-
面粉300 克
-
油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
水 ,视情况需要再增加
内馅及蒸饺
-
大白菜叶 ,切块350 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
猪肉肉糜350 克
-
水530 克
-
酱油20 克
-
米酒10 克
-
糖½ 茶匙
-
胡椒粉½ 茶匙
-
纯芝麻油 (15克)1 汤匙
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
73.1 kcal /
305.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.1 g
Λιπαρά
3.3 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
176.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα