白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.4 44 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 个

Υλικά

饺子皮
  • ,多备一些抹油用
  • 150 克
  • 面粉
    300 克
  • 1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • ,视情况需要再增加
内馅及蒸饺
  • 大白菜叶 ,切块
    350 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉肉糜
    350 克
  • 530 克
  • 酱油
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 纯芝麻油 (15克)
    1 汤匙

Διατροφή ανά 1 个

Θερμίδες 73.1 kcal / 305.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.1 g
Λιπαρά 3.3 g
Υδατάνθρακες 7.6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 176.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων