 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
乳酪蛋糕杯
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 4ωρ.
              
              
                
                6 罐
              
            Υλικά
饼底
- 
          黄油20 克
- 
          40 克 原味饼干消化饼干40 克
- 
          混合整粒坚果 (如:榛果、核桃、开心果、杏仁果)20 克
- 
          20 克 蜂蜜红糖20 克
内馅
- 
          奶油乳酪300 克
- 
          稀奶油 含脂量最低30%50 克
- 
          糖 (白砂糖)60 克
- 
          1 茶匙 天然香草精自制香草糖1 ½ 茶匙
- 
          盐1 小撮
- 
          蛋2 颗
- 
          水400 克
装饰配料
- 
          新鲜混合莓果 或冷冻莓果200 克
- 
          糖40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 罐(果酱瓶)
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1636 kJ  / 
                        391 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        26 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        29 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων奶油冰棍
6h 45min
老北京奶酪
2h 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
Nessuna valutazione
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Nessuna valutazione
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Nessuna valutazione
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Nessuna valutazione
血橙配金巴利布丁
Nessuna valutazione
橙汁糖浆梨
Nessuna valutazione
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Nessuna valutazione
蒸巧克力馅饼
Nessuna valutazione
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Nessuna valutazione
 
                                     
                                    