 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
巧克力团佐樱桃酱
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                16 颗
              
            Υλικά
面团
- 
          牛奶120 克
- 
          糖30 克
- 
          黄油 多备一些抹油用20 克
- 
          2 茶匙 干酵母粉, (约8克)新鲜酵母 剥碎20 克
- 
          面粉280 克
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          蛋1 颗
- 
          巧克力 (约100克)16 粒
- 
          水500 克
樱桃酱
- 
          樱桃 去核 (新鲜或冷冻皆可)600 克
- 
          玉米淀粉10 - 15 克
- 
          糖 依个人口味调整30 - 40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        663 kJ  / 
                        158 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        26 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων奶油冰棍
6h 45min
老北京奶酪
2h 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
Nessuna valutazione
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Nessuna valutazione
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Nessuna valutazione
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Nessuna valutazione
血橙配金巴利布丁
Nessuna valutazione
橙汁糖浆梨
Nessuna valutazione
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Nessuna valutazione
蒸巧克力馅饼
Nessuna valutazione
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Nessuna valutazione
 
                                     
                                    