
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porties
Υλικά
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)20 g
-
marmelade van sinaasappels uit Sevilla60 g
-
verse tijm (blaadjes)1 snuifje
-
olijfolie20 g
-
balsamico azijn20 g
-
porto50 g
-
water550 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)2
-
bloemige aardappelen geschild, in kleine stukken (1 cm)350 g
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
boter30 g
-
melk120 g
-
vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak¼ tl
-
verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig120 - 150 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
750 kcal /
3136 kJ
Πρωτεΐνη
43 g
Λιπαρά
33 g
Υδατάνθρακες
60 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Καμία βαθμολογία
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία