
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
water400 g
-
peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd300 - 400 g
-
pure chocolade in stukken (2-3 cm)100 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
honing1 tl
-
gemalen kardemom1 ½ tl
-
amandelvlokken geroosterd50 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
354 kcal /
1480 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaastuin
Καμία βαθμολογία
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Drijvende eilandjes
40 λεπτ.
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2ωρ.
Soefganiots
2ωρ.
Aardbeienijsjes
12ωρ. 15 λεπτ.
Kleverige toffeepuddings
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία