
Συσκευές & Αξεσουάρ
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
16 stuks
Υλικά
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
663 kJ /
158 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAardbeienijsjes
12ωρ. 15 λεπτ.
Kwarktaart in potjes
4ωρ.
Energieballen
30 λεπτ.
Witte chocolade cheesecake
16ωρ.
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Καμία βαθμολογία
Perzik- en Amandelijs
Καμία βαθμολογία
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Καμία βαθμολογία
Vanille-ijs
12ωρ.
Chocolade-Sinaasappel Posset
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία