Crostata mascarpone e gianduia

Crostata mascarpone e gianduia

4.5 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 4ωρ. 20 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla
  • di zucchero
    100 g
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro morbido a pezzi
    100 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    1 cucchiaino
Crema gianduia
  • di zucchero
    60 g
  • stecca di vaniglia i semini estratti
    ½
  • di cacao amaro in polvere
    15 g
  • di nocciole sgusciate spellate e tostate
    60 g
  • di latte parzialmente scremato
    80 g
  • di cioccolato al latte a pezzi
    170 g
  • di olio di semi di arachidi
    60 g
Crema mascarpone
  • di zucchero
    50 g
  • di panna (35% di grassi) fredda
    150 g
  • di mascarpone
    500 g
Terminare la preparazione
  • granella di nocciole a piacere

Διατροφή ανά 12 fette

Θερμίδες 7543 kcal / 31560 kJ
Πρωτεΐνη 114.4 g
Λιπαρά 549.4 g
Υδατάνθρακες 568.3 g
Φυτικές ίνες 17.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων