
Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜蒸小黄鱼
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
小黄鱼 ,约三条250 克
-
油15 克
-
新鲜冬笋 ,切丝30 克
-
雪菜 ,切末60 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
葱 ,切段1 支
-
料酒2 茶匙
-
水 ,蒸煮用500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
210.5 kcal /
881 kJ
Πρωτεΐνη
23.5 g
Λιπαρά
11.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα