雪菜蒸小黄鱼

雪菜蒸小黄鱼

4.6 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 小黄鱼 ,约三条
    250 克
  • 15 克
  • 新鲜冬笋 ,切丝
    30 克
  • 雪菜 ,切末
    60 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • ¼ 茶匙
  • ,切段
    1 支
  • 料酒
    2 茶匙
  • ,蒸煮用
    500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 210.5 kcal / 881 kJ
Πρωτεΐνη 23.5 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 1.3 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων