 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
雪菜蒸小黄鱼
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          小黄鱼 约三条250 克
- 
          油15 克
- 
          新鲜冬笋 切丝30 克
- 
          雪菜 切末60 克
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          葱 切段1 支
- 
          料酒2 茶匙
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        881 kJ  / 
                        210.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        11.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    