
Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐鱼烧豆腐
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
油20 克
-
豆腐鱼 ,洗净,切块350 克
-
嫩豆腐 ,切块3×3厘米250 克
-
青椒 ,切块50 克
-
老抽1 茶匙
-
料酒25 克
-
生抽25 克
-
盐¼ 茶匙
-
葱 ,切葱花5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
321.3 kcal /
1344.3 kJ
Πρωτεΐνη
18.6 g
Λιπαρά
20.2 g
Υδατάνθρακες
16 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

品味江南
69 Συνταγές
Κίνα
Κίνα