
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 stuks
Υλικά
Deeg
-
water300 g
-
verse gist15 g
-
bloem500 g
-
fijn zout15 g
-
gedroogd gemalen kurkuma2 tl
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
Gekruid vlees voor de vulling
-
ui gehalveerd100 g
-
gele paprika in stukken50 g
-
paprika, rode in stukken50 g
-
koriander30 g
-
verse muntblaadjes30 g
-
verse bladpeterselie30 g
-
rundergehakt300 g
-
fijn zout naar smaak2 snuifjes
-
paprika naar smaak2 snuifjes
-
gedroogd gemalen kurkuma2 tl
-
gemalen komijn1 snuifje
Assemblage
-
olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 stuk
Πρωτεΐνη
17 g
Θερμίδες
2134 kJ /
510 kcal
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Lekkers uit Marokko
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGevouwen kruidenbrood
1ωρ. 10 λεπτ.
Dille en feta flatbread
1ωρ. 20 λεπτ.
Pitabrood
2ωρ.
Melkbrood
2ωρ. 20 λεπτ.
Glutenvrij Brood
Καμία βαθμολογία
Gestoomde pesto broodjes
Καμία βαθμολογία
Creatief Basisbrood
45 λεπτ.
Zalmvlecht
Καμία βαθμολογία
Moutbrood
Καμία βαθμολογία
Tosti met cottage kaas
Καμία βαθμολογία
Cashew brood wentelteefjes
Καμία βαθμολογία
Chocolade babka
3ωρ.