Schoggi-Himbeer-Croustillant

Schoggi-Himbeer-Croustillant

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Dunkle Glasur (am Vorabend zubereiten)
  • Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
    4 Blätter
  • Wasser
    175 g
  • Zucker
    220 g
  • Rahm
    125 g
  • Kakaopulver, ungesüsst
    75 g
Waffelflocken
  • dunkle Schokolade in Stücken
    250 g
  • Butter
    70 g
  • Gavottes® Waffelröllchen in Stücken
    175 g
Geléeherz und Himbeermousse
  • Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
    4 Blatt
  • Himbeeren frisch oder gefroren und aufgetaut
    600 g
  • Agar-Agar (4 g)
    ½ Päckchen
  • Zucker
    80 g
  • Vollrahm, gekühlt
    260 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 960 kcal / 4007 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 53 g
Υδατάνθρακες 101 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων